Storitve

Domov > Storitve

T&T AOP D.O.O. vam ponuja vse, kar vaše podjetje potrebuje

 • Računovodske storitve,
 • izobraževanja in seminarji,
 • davčno, finančno, računovodsko in poslovno svetovanje,
 • integracija poslovnoinformacijskega sistema Datalab PANTHEON,
 • analiziranje.

E-računovodstvo

V prihodnje želimo, da bo celotno sodelovanje med nami in našimi strankami potekalo izključno preko internetnih storitev. Ta bo nam in strankam omogočilo neposredno sodelovanje in boljšo oz. kvalitetnejšo upravljanje z njihovim poslovanjem.

Do Pantheona ima stranka dostop preko spleta. Stranka tako lahko sama vnaša prejete račune, izdela naloge in jih uvaža v e-banko. Stranka dokument poskenira, slika dokumenta pa se samodejno pripne k zapisu v Pantheon. Vsi skenirani dokumenti se shranjujejo na strežniku v računovodskem servisu.

E-računovodstvo je računovodstvo s perspektivo. Omogoča, da smo s strankami konstantno povezani. Ko stranka vnese podatke, naš servis le-te takoj obdela. Stranka pa ima neprestani online dostop do dnevno ažuriranih podatkov. Dostop do bilance stanja ima naša stranka samo s pritiskom na gumb. Seveda bo do pravilne bilance naša stranka prišla takoj, ko bo njegov računovodja opravil ustrezne kontrole.

Na spodnji sliki si oglejte povezavo med vami in vašo računovodjo.

Datalab PANTHEON

Pantheon je ERP sistem , ki zagotavlja celovito informacijsko podporo podjetjem vseh panog. Skupaj z razvojnimi partnerji nudi širok nabor storitev tako za majhne samostojne podjetnike kot za velika podjetja z mednarodnimi izpostavami.

Program Pantheon vam tako pomaga pri: proizvodnji, računovodstvu, trgovini, storitveni dejavnosti, gradbeništvu in tudi javnim ustanovam.

Če še niste uporabnik programa, ga lahko brezplačno preizkusite tukaj.

Več o programu pa si lahko preberete tudi na njihovi uradni spletni strani.

Zakaj naš računovodski servis priporoča uporabo Pantheona?

 1. Razvoj
  Pantheon se neprenehoma izboljšuje. Dobre rešitve se stalno vgrajujejo v nove verzije. Ogromno vertikalnih rešitev, ki dajo Pantheonu popolnoma nove dimenzije – CMS, DMS, ambulantna prodaja… Knjiga prejete pošte je fantastična zadeva za računovodske servise in vsako malo večjo stranko – dokumenti v elektronski obliki povezani z vnosom v Pantheon takoj in vedno.
 2. Odprtost programa
  Z malo  domišljije in razmišljanja si lahko Pantheona prilagodimo za vsako dejavnost, za vsako velikost podjetja, uredimo mnogo drugih zadev . V našem podjetju smo si tako uredili primopredajne zapisnike, dopise, spremljanje kakovosti po ISO standardu (namenska rešitev stane vsaj 10.000,00 EUR), vodimo evidenco opravljenega dela po strankah, izvajalcih in vrstah opravil… Če nimamo dovolj poročil iz Pantheona, podatke izvozimo v excel in tam podatke obdelujemo dalje.
 3. Avtomatizmi
  Z vsemi avtomatizmi dosegamo bistveno višjo učinkovitost in točnost podatkov . Z uporabo e-sloga se izognemo rosnemu prepisovanju podatkov.
 4. Avtorizacije
  Zaradi dobrega sistema avtorizacij smo našim strankam omogočili, da se preko terminalskega strežnika prijavijo na našo bazo in si določen del vnosov in vpogledov naredijo sami. S tem smo si zagotovili dodaten čas, ki ga porabimo za računovodstvo, kontroling, bilance…. Skratka, zelo ločujemo knjigovodstvo od računovodstva.
 5. On-line računovodstvo
  Zagotavljamo lahko dnevne obdelave podatkov, mesečne bilance, skratka do ranga srednjih podjetij lahko praktično nadomestimo notranjega računovodjo.
Pantheona sem spoznal nekje leta 1997. Ena od naših strank ga je takole komentirala:

Pantheon ima 100 napak. Vendar je dober program. Slabi programi pa imajo eno samo – so slabi.

V našem podjetju smo s Pantheonom dosegli bistveno večjo učinkovitost, posledično večjo dodano vrednost. Tako za nas kot naše stranke.

g. Aleksander Vegelj, direktor T&T AOP d.o.o.

Z našo pomočjo boste postali še bolj konkurenčni in uspešni.